Лівія заперечує вербування найманців РФ на своїй території для війни в Україні

Комітет із забезпечення повернення лівійської громади з України від імені Уряду національної єдності держави Лівія висловлює повну солідарність із дружньою країною у подоланні її випробувань та молиться Аллаху, щоб він дарував їй негайну стабільність.

У відповідь на повідомлення про вербування РФ в Лівії найманців для війни в Україні, що з'явилися в українських ЗМІ, редакція інформпорталу «Україна по-арабськи» отримала від посольства Лівії в Україні заяву про солідарність з нашою країною, а також про те, що інформація про вербування не відповідає дійсності.

"Комітет із забезпечення повернення лівійської громади з України стежив за новинами, поширеними в деяких соціальних мережах та сторінках про вербування Російською Федерацією найманців із держави Лівія для участі у бойових діях проти дружньої нам України.

Посилаючись на глибину історичних дружніх стосунків між лівійським та українським народами, висловлює повну солідарність із дружньою країною у подоланні її випробувань та молиться Аллаху, щоб він дарував їй негайну стабільність.

Цією заявою Комітет від імені Уряду національної єдності держави Лівія спростовує те, що повідомлялося на соціальних сторінках і мережах, і одночасно підтверджує, що ця новина є абсолютно неправдивою, і знімає з себе відповідальність за будь-який ганебний вчинок людей, які не представляють лівійську державу", - сказано у заяві посольства. Джерело: ІП "Україна арабською"

Поділитися публікацією:
Головні новини
Різне
Арабська рада в Україні та Хмельницька обласна рада обговорили шляхи співпраці
Різне
Саудівська Аравія розробляє найбільший аеропорт у світі
Різне
Сомалійські пірати знову активно атакують судна
Читайте в розділі
Разное
Азербайджан надав гумдопомогу для постраждалих від катастрофи на Каховській ГЕС
Разное
Президент Зеленський відвідав Посольство Туреччини в Києві та вшанував пам’ять жертв землетрусу
Разное
Азербайджан розгорнув госпіталь для допомоги постраждалим від землетрусу
Шукайте нас на Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.