ЗМІ: Пакистан відправив в Україну 10 тисяч снарядів до "Градів"

Пакистан постачає в Україну боєприпаси радянських калібрів і має намір збільшити обсяги поставок. Одночасно країна купує російську нафту з великими знижками. Про це пише індійське видання The Economic Times.

Стверджується, що Пакистан нарощує військові поставки в Україну, використовуючи порти Німеччини та Польщі. Зокрема Ісламабад відправляє реактивні боєприпаси до систем залпового вогню "Град".

За даними видання, перша партія таких снарядів у кількості понад 10 тисяч штук на початку лютого вирушила з пакистанського порту Карачі за маршрутом до німецького порту Емден. Вже звідти снаряди повезуть в Україну.

"Хоча Пакистан благав Росію про зниження ціни на нафту в умовах економічної кризи, він регулярно постачає зброю в Україну", – пише видання з посиланням на свої джерела.

За даними ЗМІ, Пакистан таємно постачає в Україну зброю. У минулому Київ і Пакистан вже мали досвід військового співробітництва, але тепер потоки зброї пішли в протилежний бік.

В цей же час Пакистан намагається скористатися скрутним становищем Росії, що потрапила під західні нафтові санкції. Ісламабаду вдалося домогтися солідних знижок від Москви на покупку нафти і нафтопродуктів.

Схожа ситуація і з Туреччиною. З одного боку Анкара таємно допомагає Україні боєприпасами, а з іншого - активно нарощує обсяги торгівлі з Росією.

Share post:
Read also
Разное
Азербайджан розгорнув госпіталь для допомоги постраждалим від землетрусу
В світі
В одной из мечетей Пакистана совершен теракт, десятки жертв
Main news
Europe
Russia Violates the Geneva Conventions. Executions and Torture of Ukrainian Prisoners of War
Ukraine
MAIN POSITIONS OF INFORMATION RESPONSE EXPLAINING COMPLEX THINGS IN SIMPLE WORDS
Ukraine
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Look for us on Facebook
Look for us on Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.