Удари Ізраїля по Газі вбили щонайменше 16 осіб сьогодні — Reuters

Ізраїльські війська продовжують свої операції поблизу міста Хан-Юніс на півдні Гази на тлі міжнародного тиску, спрямованого на укладення угоди про припинення бойових дій в Газі й запобігання повномасштабної війни з Іраном і його маріонетками. Палестинські медики повідомили, що в результаті ізраїльських військових ударів по кількох районах Хан-Юніса сьогодні, 12 серпня, загинули щонайменше 16 осіб й кілька отримали поранення, пише Reuters.

Два джерела, близькі до ХАМАСу, повідомили Reuters, що угруповання переконане, що новий заклик до переговорів про припинення вогню в Газі був заздалегідь узгоджений з Ізраїлем, щоб стримати реакцію Ірану і “Хезболли” на вбивство лідера угруповання Ісмаїла Ганії в Тегерані й одного з лідерів “Хезболли” в Лівані.

Раніше президент США Джо Байден заявив, що працює “кожного дня”, щоб зупинити ескалацію війни на Близькому Сході. Крім того, Байден  вважає, що угода про припинення вогню у війні між Ізраїлем і ХАМАС “все ще можлива” до закінчення його терміну перебування в Овальному кабінеті.

Share post:
Read also
Політика
Fox News: Іран може атакувати Ізраїль менш ніж за 24 години
Політика
У Китаї заявили про підтримку Ірану в "захисті його суверенітету"
Main news
Europe
Russia Violates the Geneva Conventions. Executions and Torture of Ukrainian Prisoners of War
Ukraine
MAIN POSITIONS OF INFORMATION RESPONSE EXPLAINING COMPLEX THINGS IN SIMPLE WORDS
Ukraine
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Look for us on Facebook
Look for us on Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.