У Туреччині збільшилася кількість жертв смертоносного землетрусу

У Туреччині оголосили, що кількість загиблих у країні внаслідок землетрусів досягла 38 тисяч 44 осіб, у Сирії дані не оновлювалися кілька днів поспіль і залишаються на рівні понад 5,8 тисяч осіб. Разом у двох країнах – понад 43 844.

Дані по Туреччині оновив Департамент з питань землетрусів та зменшення ризиків (AFAD), повідомляє Укрінформ із посиланням на TRT Haber.

"Кількість загиблих у Кахраманмараші, Газіантепі, Шанлиурфі, Діярбакирі, Адані, Адиямані, Османіє, Хатаї, Кілісі, Малатьї та Елязигу склала 38 тисяч 44 людини. Загалом 4734 афтершоки сталися після землетрусів 6 лютого з центром у районах Пазарджик і Ельбістан провінції Кахраманмараш", – йдеться у повідомленні.

Нині 11 488 рятувальників, які прибули в Туреччину з інших країн, все ще перебувають в зоні землетрусу та проводять пошуково-рятувальні роботи. Загальна кількість персоналу, який працює в регіоні, сягнула 264 389 людей, задіяно 12,6 тисяч машин, у т.ч. важкої будівельної техніки, здійснено 7 940 польотів "повітряним мостом", створеним для переправлення особового складу та матеріалів до регіону за допомогою 121 вертольота та 78 літаків. Для транспортування та евакуації до регіону було направлено 26 кораблів. У зоні лиха встановлено більше 172,2 тисяч наметів. 

Share post:
Read also
Близький Схід
У Туреччині врятували людей, які провели під завалами понад тиждень
Main news
Europe
Russia Violates the Geneva Conventions. Executions and Torture of Ukrainian Prisoners of War
Ukraine
MAIN POSITIONS OF INFORMATION RESPONSE EXPLAINING COMPLEX THINGS IN SIMPLE WORDS
Ukraine
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Look for us on Facebook
Look for us on Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.