Клуб експертів анонсував головні події цього тижня

YouTube-канал Клуб експертів опублікував чергове відео, присвячене анонсуванню подій, що відбудуться в Україні та світі з 10 по 16 жовтня. У ролику засновник Клубу експертів Максим Уракін разом із Ольгою Левкун розповіли про основні заходи, заплановані на найближчі дні.

В Україні найближчими днями відбудеться кілька великих конференцій, зокрема, у вівторок очікується експертне обговорення "Європейська безпека після Мадрида", в якому візьмуть участь експерти з України, Грузії, Швеції, Боснії та Герцеговини, представники ЄС та НАТО, а у п'ятницю пройде великий агрофорум Grain Storage Forum ELEVATOR-2022 "SMART" присвячений проблемам енергозбереження в елеваторній галузі.

Серед світових подій найбільшої уваги заслуговує на відкриття Всекитайського з'їзду Компартії Китаю, за підсумками якого буде визначено членів Постійного комітету Політбюро КПК на найближчі 5 років. Також у Вашингтоні пройде низка заходів під егідою Міжнародного валютного фонду та Світового банку, які вплинуть на світову економіку.

У світі спорту відбудуться чергові матчі у Лізі чемпіонів УЄФА та Лізі Європи. Зокрема, київське «Динамо» та донецький «Шахтар» зіграють з мадридським «Реалом» та французьким «Ренном». Більш детально про майбутні спортивні події рахуйте на порталі Sport.ua. Повну версію відео можна переглянути за посиланням

Share post:
Read also
Різне
Клуб експертів анонсував головні події наступного тижня
Різне
Клуб експертів випустив відео огляд подій, які відбудуться в Україні та світі з 19 по 25 вересня
Main news
Europe
Russia Violates the Geneva Conventions. Executions and Torture of Ukrainian Prisoners of War
Ukraine
MAIN POSITIONS OF INFORMATION RESPONSE EXPLAINING COMPLEX THINGS IN SIMPLE WORDS
Ukraine
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Look for us on Facebook
Look for us on Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.