Арабська рада в Україні подякувала поліції Хмельниччини

Від імені "Арабської ради в Україні" її генеральний секретар Мохаммад Фараджаллах вручив подяки начальнику Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Герасимчуку Руслану Володимировичу та заступнику начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Репчонок Андрію Юрійовичу.

"Для нас велика честь від імені "Арабської ради в Україні" вручити подяки Герасимчуку Руслану Володимировичу та Репченок Андрію Юрійовичу за плідну співпрацю поліції Хмельницької області з арабською спільнотою, а також за вагому роль поліції у захисті громадян", - сказав Мохаммад Фараджаллах.  

    

Він також підкреслив, що Арабська рада в Україні, як невід"ємна частина українського суспільства, поважає усі органи, які вносять свій вклад в розвиток та захист нашого суспільства.   

                                  

Руслан Володимирович та Андрій Юрійович висловили подяку за надану честь та наголосили, що поліція завжди рада співпраці з усіма патріотами України задля захисту країни.

Сторони обговорили шляхи співпраці між поліцією Хмельницької області та Арабською радою в регіоні за різними напрямками, гуманітарні проекти, в тому числі гуманітарний проект Арабської ради щодо забезпечення фільтрами для очистки води та інші, а також співпрацю в інформаційному напрямку, оскільки ІП "Україна по-арабськи", головним редактором якого являється Мохаммад Фараджаллах, є сильним інформаційним мостом між Україною та арабським світом.

Цю новину арабською мовою можна прочитати тут

Share post:
Read also
Разное
Фараджаллах: Агрессор не зря "пришивает" крымскотатарским политзаключенным такие "липовые" дела
Диаспоры
Генсек "Арабского совета в Украине": Украинское общество толерантно
Діаспори
Генсек "Арабської ради в Україні": Українське суспільство толерантне
Main news
Europe
Russia Violates the Geneva Conventions. Executions and Torture of Ukrainian Prisoners of War
Ukraine
MAIN POSITIONS OF INFORMATION RESPONSE EXPLAINING COMPLEX THINGS IN SIMPLE WORDS
Ukraine
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Finnish businesses to join Ukraine’s reconstruction efforts
Look for us on Facebook
Look for us on Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.