Тимчасовий Повірений у справах Іраку бере участь у форумі "Український експорт"

У межах діяльності дипломатичної місії, спрямованої на активізацію торговельно-економічної співпраці між Іраком та Україною, Тимчасовий Повірений у справах Республіки Ірак в Україні, Повноважний Міністр Пан Тарек Аділ Казем узяв участь у другому щорічному форумі «Український експорт», що відбувся у Києві в середу, 25 вересня 2024 року.

Серед учасників заходу були представники урядових і ділових кіл України, зокрема експортери-представники великого, середнього і малого бізнесу, керівництво Торгово-промислової палати України. Форум також відвідали і представники низки акредитованих в Україні іноземних дипломатичних місій.

Учасники обговорювали сучасний стан зовнішньої торгівлі України, ділилися думками щодо шляхів подолання труднощів і перешкод, з якими стикається український експорт, а також щодо перспектив його нарощування й розвитку торговельної співпраці з дружніми країнами, серед яких Ірак.

Поділитися публікацією:
Читайте також
Політика
Ірак відклав план щодо виведення американських військ
Головні новини
Різне
В Омані випала дворічна норма дощів
Політика
Майбутній візит Макрона до Марокко спрямований на укладання угоди на будівництво першого для цієї країни підводного човна
Політика
Казахстан не планує вступати до БРІКС
Читайте в розділі
Економіка
The Morning: Шрі-Ланка хоче приєднатися до БРІКС
Економіка
Туреччина не відновлюватиме роботу російської платіжної системи "Мир"
Економіка
Туреччину накрила хвиля банкрутств: закрилися тисячі компаній
Шукайте нас на Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.