Клуб експертів випустив відео огляд подій, які відбудуться в Україні та світі з 19 по 25 вересня

YouTube-канал "Клуб експертів" випустив черговий відео огляд актуальних подій та заходів на наступний тиждень. У новому випуску засновник Клубу експертів Максим Уракін розповів про головні новини в Україні та світі у період з 19 по 25 серпня 2022 року.

Так, в Україні наступного тижня очікується кілька великих заходів, присвячених відновленню економіки та підтримці бізнесу під час воєнного стану. Зокрема, у середу розпочнеться найбільша конференція про молодіжне підприємництво та студентські стартапи в Україні Startup Campus, головним спікером якої буде віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, а у четвер стартує щорічний Рішельє-форум, присвячений архітектурі нової моделі публічної служби. .

У світі наступного тижня найочікуванішою подією буде прощання з королевою Великобританії Єлизаветою ІІ. На церемонії очікується присутність багатьох світових лідерів. В економіці головною новиною може стати можлива зміна монетарної політики Федеральної резервної системи США, аналітики прогнозують 30% ймовірність підвищення облікової ставки ФРС на 1 процентний пункт.

Серед спортивних подій наступного тижня домінуватиме футбол. У рамках кваліфікації на ЧС-2022 та європейської Ліги націй пройдуть важливі матчі національних збірних, серед яких можна виділити принципове протистояння двох давніх суперників – Бразилії та Аргентини. Більше про це – на спортивному порталі sport.ua.

Повний огляд цих та інших подій дивіться у новому ролику на каналі Клуб експертів за посиланням

Поділитися публікацією:
Читайте також
Різне
Клуб експертів випустив відео огляд подій, що відбудуться в Україні з 5 по 11 вересня
Економіка
Клуб експертів проаналізував основні макроекономічні показники України та інших країн
Головні новини
Різне
В Омані випала дворічна норма дощів
Політика
Майбутній візит Макрона до Марокко спрямований на укладання угоди на будівництво першого для цієї країни підводного човна
Політика
Казахстан не планує вступати до БРІКС
Читайте в розділі
Різне
В Омані випала дворічна норма дощів
Різне
ООН шукає $426 млн для допомоги ліванцям, постраждалим через обстріли Ізраїлю
Різне
Іран передав Росії два супутники власного виробництва для запуску на орбіту Землі
Шукайте нас на Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.