Саудівська Аравія реформує закон про інвестиції задля залучення іноземців, – Bloomberg

Саудівська Аравія оголосила про нові правила ведення бізнесу, спрямовані на підвищення прозорості та спрощення процесу інвестування в королівство, оскільки воно прагне залучити більше іноземного капіталу для підтримки диверсифікації економіки.

Оновлений інвестиційний закон розширює права інвесторів, гарантуючи верховенство права, справедливе ставлення та свободу переказу коштів без затримок, серед іншого, повідомило Міністерство інвестицій у неділю. Ліцензії іноземних інвесторів також будуть скасовані та замінені на «спрощений» процес реєстрації, а спеціальні сервісні центри відкриються, щоб допомогти прискорити процес інвестування в Саудівській Аравії. Реформи мають набути чинності на початку 2025 року.

«Закон підтверджує відданість Саудівської Аравії створенню сприятливого та безпечного середовища для інвесторів», — сказав у заяві міністр інвестицій Халід Аль-Фаліх.

За останні роки Саудівська Аравія зробила кілька кроків для залучення іноземних інвестицій, включаючи видачу віз спеціально для інвесторів, створення спеціальних економічних зон із нижчими податковими ставками та впровадження нових законів, пов’язаних із цивільними угодами та банкрутством.

Поделиться публикацией:
Читайте так же
Економіка
Саудівська Аравія переживає найнебезпечніший момент свого економічного відновлення, – Bloomberg
Главные новости
Разное
Россия нарушает Женевские конвенции. Казни и пытки украинских военнопленных
Разное
Число жертв эпидемии холеры в Судане достигло 252 человек
Разное
Казахстан ремонтирует российские истребители западным оборудованием в обход санкций
Читайте в разделе
Економіка
Bloomberg: Цены на топливо зимой будет определять Эр-Рияд
Економіка
Минобороны и турецкая Baykar Makina договорились о строительстве сервисного центра в Украине
Ищите нас на Twitter

© Ukraine in Arabic, 2018. All Rights Reserved.